Schenk als Cadeau

Maak het verschil en verras je collega’s, vrijwilligers of relaties met een uniek keuze cadeau dat zij zelf naar eigen wens besteden. Munt aan Zee is een geldig betaalmiddel bij lokale ondernemers in de gemeente Vlissingen.

Met meer dan 50 aangesloten Verzilverpunten ben je ervan verzekerd dat iedereen iets uit kan kiezen wat hij/zij écht leuk vindt! 

Eén ding is zeker: dit cadeau wordt door iedereen goed ontvangen. De munten worden geleverd in een mooie geschenkdoos, klaar om cadeau te geven.

Geef Vlissingen Cadeau

Inspiratie nodig voor een persoonlijk Kerstpakket of relatiegeschenk op maat? Wij regelen het graag voor je.

Het cadeau bestaat uit een mooie geschenkdoos met hierin munten met een waarde van €5,- per stuk. Je bepaalt zelf de hoeveelheid munten. Ook bevat het cadeau een boekje met informatie over Munt aan Zee en alle deelnemende Verzilverpunten.

Munt aan Zee is het perfecte cadeau voor iedereen, omdat de ontvangers zelf hun cadeau uitkiezen. Jij weet daarom precies de juiste toon te raken bij het geven van deze Vlissingse cadeaubon.

Support your local

Koop lokaal en steun lokale ondernemers.

Steun dit lokale initiatief door uw relaties Munt aan Zee cadeau te schenken. Naast het geven van een origineel cadeau, steunt u ook nog eens de lokale middenstand. Als ‘uitgever’ van de munt stimuleert u tenslotte dat uw medewerkers en overige relaties vrije tijd doorbrengen en consumeren bij lokale ondernemers in Vlissingen.

Wenst u meer informatie of wilt u Munt aan Zee bestellen voor uw relaties?
We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Doe mee met
munt aan zee

Doe
mee
met
munt
aan
zee!

contact opnemen

Bekijk eerst de veelgestelde vragen en antwoorden. Heb je nog steeds een vraag/opmerking? Laat het ons weten!