Vlissingen
als Cadeau 🎁

Verras je collega’s, vrijwilligers of relaties met dit unieke keuzecadeau dat zij zelf naar eigen wens besteden. Munt aan Zee is te besteden bij meer dan 60 lokale ondernemers in de gemeente Vlissingen. Je bent er dus van verzekerd dat dit cadeau door iedereen goed wordt ontvangen. Nog leuker is de de munten verpakt kunnen worden in een leuk en hip cadeaudoosje volledig in Vlissingse stijl.

Geef Vlissingen Cadeau

Inspiratie nodig voor een Kerstpakket of relatiegeschenk op maat? Wij regelen het graag voor je.

Het cadeau bestaat uit een mooie geschenkdoos met hierin munten met een waarde van €5,- per stuk. Je bepaalt zelf de waarde per cadeau. Ook bevat het cadeau informatie over Munt aan Zee en alle deelnemende Verzilverpunten, dus waar de munten besteed kunnen worden.

Munt aan Zee is het perfecte cadeau voor iedereen, omdat de ontvangers zelf bepalen waaraan zij de munten besteden. Jij weet daarom precies de juiste toon te raken bij het geven van deze Vlissingse cadeaubon. 

Support your local

Koop lokaal en steun lokale ondernemers.

Schenk jouw relaties Munt aan Zee en steun dit initiatief. Naast het geven van een origineel cadeau, steun je ook nog eens de lokale middenstand. Als ‘uitgever’ van de munt stimuleer je tenslotte dat jouw medewerkers en overige relaties vrije tijd doorbrengen en kopen bij lokale ondernemers in Vlissingen. Win-win voor iedereen dus! 

Wenst u meer informatie of wilt u Munt aan Zee bestellen voor uw relaties?
We horen graag wat we voor u mogen betekenen.