vlissingen als KERSTPAKKET 🎅🎁

Verras je collega’s, vrijwilligers of relaties met dit unieke keuzecadeau dat zij zelf naar eigen wens besteden. Munt aan Zee is te besteden bij lokale ondernemers in de gemeente Vlissingen. 

Met meer dan 60 aangesloten Verzilverpunten ben je ervan verzekerd dat iedereen iets uit kan kiezen wat hij/zij écht leuk vindt! 

Eén ding is zeker: dit cadeau wordt door iedereen goed ontvangen. De munten worden geleverd in een mooie geschenkdoos, klaar om cadeau te geven.

Geef Vlissingen Cadeau

Inspiratie nodig voor een Kerstpakket of relatiegeschenk op maat? Wij regelen het graag voor je.

Het cadeau bestaat uit een mooie geschenkdoos met hierin munten met een waarde van €5,- per stuk. Je bepaalt zelf de hoeveelheid munten, dus de waarde van het cadeau. Ook bevat het cadeau een boekje met informatie over Munt aan Zee en alle deelnemende Verzilverpunten.

Munt aan Zee is het perfecte cadeau voor iedereen, omdat de ontvangers zelf hun cadeau uitkiezen. Jij weet daarom precies de juiste toon te raken bij het geven van deze Vlissingse cadeaubon.

Support your local

Koop lokaal en steun lokale ondernemers.

Schenk jouw relaties Munt aan Zee en steun dit initiatief. Naast het geven van een origineel cadeau, steun je ook nog eens de lokale middenstand. Als ‘uitgever’ van de munt stimuleer je tenslotte dat jouw medewerkers en overige relaties vrije tijd doorbrengen en consumeren bij lokale ondernemers in Vlissingen. Win-win voor iedereen dus! 

Wenst u meer informatie of wilt u Munt aan Zee bestellen voor uw relaties?
We horen graag wat we voor u mogen betekenen.