Verzilverpunt

Soif

Gastronomisch trendy en huiselijk café-restaurant

Verzilverpunt

Soif

Gastronomisch trendy en huiselijk café-restaurant

Soif

Verzilverpunt categorie: Restaurants in Vlissingen

Soif is een trendy maar huiselijk café-restaurant waar kwaliteit en gezelligheid hand in hand gaan. Dit wordt u aangeboden tegen een betaalbare prijs. Soif staat in Vlissingen en omstreken bekend om haar excellente service,  culinaire gerechten en gezellige vrijdagmiddagborrels. Je kunt er de hele dag terecht: voor een smakelijk lunch, gezellig high tea’en of uitgebreid dineren.

De chefs en ‘the front of the house’ serveren hun specialiteiten gebruikmakend van duurzame en biologische seizoens- en streekproducten. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden zij belangrijk en dat zie je terug op je bord. Zo is er dagelijks een wisselende catch of the day te bestellen. Het maandmenu is ook een absolute aanrader! Zeg je SOIF, dan zeg je verse producten. Hardlopers zijn de verse oesters, kreeft, Oosterschelde krab, Hollandse garnalen en de Zeeuwse borrelplank! Hiervoor shoppen zij bij de lokale slager of visboer voor de beste kwaliteit. Voor de vegetariër doen zij altijd heel hard hun best om een verrukkelijke en verrassende maaltijd te serveren. Alle maaltijden worden aangevuld met goede wijnen of een bijpassend biertje.

Loopt het water je al in de mond? Annika & Helene staan met hun team dagelijks voor u klaar om u te verrassen met heerlijke gerechten, goede wijnen, kennis van zaken en grenzeloze gastvrijheid.

www.so-if.nl