Verzilverpunt

Roots

Hertog Jan eetcafé met de lekkerste spareribs

Verzilverpunt

Roots

Hertog Jan eetcafé met de lekkerste spareribs

Roots

Verzilverpunt categorie: Restaurants in Vlissingen

Zeg je Hertog Jan in Vlissingen, dan zeg je Roots. Misschien wel het gezelligste eetcafé aan de jachthaven van Vlissingen. Gertjan is met zijn zaak aangesloten bij het biergenootschap van Hertog Jan, wat inhoud dat je hier de optimale bierbeleving met passie en volledige toewijding beleeft. De tap bestaat natuurlijk uit een brede selectie Hertog Jan bieren en alle andere Hertog Jan biertjes komen uit de fles. Je proeft ze hier allemaal.

Bierliefhebbers zijn hier in goede handen. Ook fijnproevers kunnen hier helemaal los. Gertjan himself staat bekend om zijn fenomenale spareribs. Om je vingers bij af te likken. Geloof ons, daar kom je voor terug! Natuurlijk kun je er ook terecht voor andere smakelijke gerechten en een wisselende daghap. Lekker en makkelijk!

Verwacht geen poes-pas, maar vooral flinke porties en een bak gezelligheid tegen leuke prijzen. Een gezellig eetcafé op de Nieuwendijk in Vlissingen. De huiselijke sfeer nodigt uit om samen met elk gezelschap of alleen te genieten. Krijg je al dorst?