Verzilverpunt

Op&Top Zij

Damesmode en accessoires, vrouwelijk en een vleugje stoer

Verzilverpunt

Op&Top Zij

Damesmode en accessoires, vrouwelijk en een vleugje stoer

Op&Top Zij

Bij Op&Top Zij vind je een hippe collectie damesmode en accessoires. Vooral vrouwelijk en met een stoer randje! Zodra je de winkel binnenstapt stralen de vrolijke kleuren en de positieve vibes je tegemoet. Een pracht van een zaak. De collectie is afgestemd op de nieuwste trends van het moment en wordt persoonlijk door Carla samengesteld. Wekelijks komen er nieuwe artikelen binnen, dus bij elk bezoek ontdek je weer nieuwe kledingstukken. Zoek je iets wat je niet kunt vinden of word je graag geadviseerd? De dames helpen jou graag aan een mooie outfit!

In deze top-zaak werkt een enthousiast team met een gedeelde passie voor mode. Het zijn echte fashion freaks. Zij doen niets liever dan jou telkens inspireren met de laatste mode- en lifestyle trends. Zo worden er regelmatig inspiratieavonden, modeshows en Studio Anneloes-dagen georganiseerd en is er een WhatsApp-groep. Je kunt je via de website aanmelden!

Carla en haar team houden ervan om hun klanten te verwennen. De dames denken graag met je mee, schenken heerlijke koffie en hebben 1 missie en dat is iedere vrouw die binnenkomt stralend de deur uit te laten gaan. Je vindt Op&Top Zij op de kop van de Lange Zelke aan de Walstraat. Ken je deze zaak nog niet? Loop dan zeker eens binnen!

www.opentopzij.nl