Verzilverpunt

La Bella Cucina

Italiaanse speciaalzaak voor delicatessen, lunch en workshops

Verzilverpunt

La Bella Cucina

Italiaanse speciaalzaak voor delicatessen, lunch en workshops

La Bella Cucina

Verzilverpunt categorie: Restaurants in Vlissingen

Ciao! Een bezoek aan de Italiaanse winkel La Bella Cucina doet je wanen of je op vakantie bent in het mooie Italië. José en haar team brengen je het beste uit Italie: heerlijke belegde broodjes, wijnen, zoete lekkernijen, limoncello, verse pasta, de beste koffie en nog veel meer. 

De Italiaanse delicatessenwinkel maakt het mogelijk om binnen te lunchen of om broodjes en gerechten af te halen. Alle authentieke Italiaanse eet- en drinkwaren die je er kunt eten zijn ook te koop voor thuis. Borrelhapjes, olijfolie, pasta, kruiden, you name it! Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor het bereiden van een Italiaanse maaltijd of ter aanvulling van een gezellige borrel. Geen tijd om zelf naar de winkel te komen maar wel een stukje Italië in huis halen? Jouw bestelling wordt dan gewoon aan huis bezorgd! 

Wat ons opvalt zijn de vrolijke kleuren, gezellig mensen en relaxte sfeer. Naast al dat lekkere eten en drinken kun je bij La Bella Cucina ook terecht voor het meest kleurrijke servies dat je ooit hebt gezien. Haal jij het zonnetje in huis? Het servies kenmerkt zich door de felle kleuren en vrolijke printjes. Daar worden we blij van. 

En dat is nog niet alles… Achterin de zaak bevindt zich een open keuken waar alle gerechten worden bereid. Bij La Bella Cucina draait het vooral om overheerlijk Italiaans eten en gezelligheid. Daarom organiseert José diverse workshops en maak jij samen met jouw gezelschap limoncello, risotto of verse pasta. Buon Appetito!

www.labellacucina.nl