Verzilverpunt

Keurslager Gillissen

Zeeuwse slager met top-kwaliteit vlees en verse maaltijden

Verzilverpunt

Keurslager Gillissen

Zeeuwse slager met top-kwaliteit vlees en verse maaltijden

Keurslager Gillissen

Slagerij Gillissen is opgericht in 1845. Inmiddels is Dennis de 8e generatie slager die deze karakteristieke Vlissingse zaak voortzet. Natuurlijk is dit de plek voor verse vleeswaren en top-kwaliteit vlees. Maar dat is lang niet alles. De slagerij staat bekend om verschillende specialiteiten uit eigen keuken zoals de gebraden kip, verse maaltijden, koude schotels, soepen en belegde broodjes. De toonbank gevuld met heerlijke gerechten is een ware snoepwinkel voor een ieder met een lekkere trek. Het water doet ons weer in mond lopen als we erover schrijven…

Dennis is een echte vakman en dat is terug te zien aan de diploma’s, certificaten en oorkondes die met trots in de zaak hangen. Zijn spareribs, rundergehakt en gehaktballen zijn meermaals in de prijzen gevallen en hij is erkend specialist van het Livar varkensvlees. Deze varkens worden groot gebracht in het Limburgse Echt en onderscheiden zich van smaak.

www.gillissen.keurslager.nl

Bij Slagerij Gillissen is het niet mogelijk om met munten te betalen in combinatie met andere kortingsacties.