Verzilverpunt

Foto Verschoore XL

Foto speciaalzaak, shoots, pasfoto's en fotoprints.

Verzilverpunt

Foto Verschoore XL

Foto speciaalzaak, shoots, pasfoto's en fotoprints.

Foto Verschoore XL

Foto Verschoore is al decennia het vertrouwde adres voor je foto- en videoapparatuur, schoolfotografie, studiofotografie, pasfoto’s en foto prints. Met een team enthousiaste mensen leveren zij een persoonlijke service vanuit hun winkel in Vlissingen, op jouw bedrijf of bij je thuis.

De fotostudio van Foto Verschoore Vlissingen staat sinds de oprichting garant voor kwaliteit en professionaliteit op het gebied van bedrijfsfotografie en portretfoto’s.

Om studiofotografie voor kinderen toegankelijker te maken hebben zij een speciale kinderstudio ontwikkeld. Daarnaast specialiseren ze zich ook op het gebied van schoolfotografie en wordt de kwaliteit van de studio naar school toe gebracht.

In hun eigen print lab printen zij sinds 1929 zelf de foto’s. Vanaf de oprichting is er altijd gestreefd naar de hoogst mogelijke kwaliteit en wordt voor de consument elke foto gecontroleerd, en zo nodig gecorrigeerd op kleur, contrast en helderheid. Door middel van hoogwaardige apparatuur, de beste chemie en papiersoorten en goed opgeleid personeel leveren zij consistente en hoge kwaliteit. Hét adres in Vlissingen voor jouw vragen en benodigdheden omtrent foto’s en apparatuur.

www.fotoverschoorexl.nl