Verzilverpunt

Café de Concurrent

De Conc: het stamcafé van Vlissingen voor jong en oud.

Verzilverpunt

Café de Concurrent

De Conc: het stamcafé van Vlissingen voor jong en oud.

Café de Concurrent

Verzilverpunt categorie: Restaurants in Vlissingen

Het café voor jong en oud. Centraal gelegen op het Bellamypark ligt Café de Concurrent: het stamcafé van Vlissingen. Het type café waar alles kan en mag. Van oudsher is deze tent een klassiek bruin café met een rijke historie. Dit herken je dan ook terug in de inrichting en alle verhalen. Vandaag de dag kun je er ook diner en zelfs lunch bestellen.

Doordeweeks is De Conc de plek waar mensen samenkomen en genieten van goed gezelschap, muziek en een smakelijke daghap. Échte bierliefhebbers zitten hier op de juiste plek. In de voormalige rookruimte bevindt zich een unieke collectie aan speciaalbieren. Heeft u een bierkaart, dan mag u zelf uw bieren uitzoeken. Hoe leuk is dat! In het weekend maken de stoelen en tafels plaats voor het podium en staat er elke week een andere band op het podium om het publiek van live-muziek te verzorgen. Verder worden er tal van activiteiten georganiseerd zoals bingo, spelletjes en ludieke evenementen.
Een bezoek aan dit café zal je altijd bij blijven. De inrichting en sfeer spreken tenslotte boekdelen: de kranen bij de toiletten zijn bijvoorbeeld omgebouwde tapkranen. Meer gaan we niet verklappen. Ga vooral ‘ns langs om deze wonderbaarlijke plek van dichtbij te beleven.

www.conc.nl