Verzilverpunt

À Boire

Het Wijnparadijs van Vlissingen met Bar & Winkel

Verzilverpunt

À Boire

Het Wijnparadijs van Vlissingen met Bar & Winkel

À Boire

Verzilverpunt categorie: Restaurants in Vlissingen

À Boire Bar & Wijnen

À Boire Wijnen is een wijnwinkel op Walstraat 36. Reinoud en Anna verkopen wijnen in alle prijsklassen. Van tafelwijn tot Barolo en van Champagne tot Port. Er is voor iedere liefhebber wat wils. Naast de wijnen verkopen ze ook diverse delicatessen en “wijn” accessoires. Anna en Reinoud vinden prijs-kwaliteit erg belangrijk en zijn altijd op zoek naar nieuwe wijnen voor in het ruime assortiment.

Naast de wijnwinkel is À Boire ook een bar. Deze Bar bevindt zich op de Nieuwendijk 17. Bar À Boire is een hippe wijn/cocktailbar aan de jachthaven waar je je direct thuis voelt. Hier geniet je natuurlijk van wijnen, per glas, uit hun eigen winkel. Maar naast al die wijnen staan ze zeker ook bekend om hun grote assortiment aan gin en cocktailkaart. Dit alles is niet alleen super smaakvol maar ook een feest voor het oog. Al deze drankjes verdienen natuurlijk ook heerlijke hapjes. En ook daarvoor kan je bij À Boire goed terecht. Alle gerechtjes maken ze zelf, in de kleine keuken. Samen met je tafelgenoten kan je proeven en delen door je tafel vol te zetten en de hele avond te genieten.

En…De Wijnwinkel op Walstraat 36 is officieel Verkooppunt van Munt aan Zee. Hier kun je dus ook terecht om dit leuke cadeau aan te schaffen!

www.aboire.nl