Bestellen

Er is één cadeau waarvan je zeker weet dat iedereen er blij mee is. Want met Munt aan Zee kiest de ontvanger zelf wat hij of zij ermee koopt. De munt heeft een waarde van 5 euro en is te besteden bij tientallen leuke ondernemers in de gemeente Vlissingen.

Munt aan Zee is geldig bij meer dan 60 cafés, restaurants, winkels, beauty-salons en attracties. De keuze is reuze. Eén ding is zeker: dit cadeau wordt door iedereen goed ontvangen. 

Te koop bij À Boire en Boekhandel ‘t Spui in Vlissingen of bij Hebbes Wonen in Oost-Souburg.

online bestellen

Voor bedrijven

Waarom Munt aan Zee?

Vlissingen

Laat anderen genieten van Vlissingen & Oost-Souburg

Verzilverpunten

Meer dan 60 winkels, horeca en activiteiten

Vrije keuze

Ontvangers van dit cadeau kiezen zelf wat ze ermee kopen

Saldo

Bepaal zelf de waarde van het cadeau: aantal munten x 5 euro

Koop Lokaal 

Je steunt ondernemers in Vlissingen

Geldigheid

De munten zijn bij uitgifte ten minste 2 jaar geldig

BESTEL ONLINE

Voor bedrijven

Schermafbeelding 2022-10-29 om 21.23.35

ZB Bibliotheek van Zeeland

"“Het feit dat je met Munt aan Zee zelf de keuze hebt wat je ermee koopt is voor ons heel fijn, want het is echt een uitdaging om voor zoveel mensen een passend cadeau te vinden. Een cadeau dat iedereen leuk vindt. Nu kopen ze zelf wat ze leuk vinden.”

Wietske
1663168210975

Orionis Walcheren

"Voor de medewerkers is het leuk dat zij met de munten, dat ze als kerstgeschenk krijgen, iets naar eigen keuze kunnen kopen in Vlissingen. Door het groot aantal ondernemers die inmiddels meedoet is er altijd wel een passend geschenk te vinden. Daarnaast horen we niet alleen positieve geluiden van de medewerkers maar ook de lokale ondernemers zijn blij met deze extra support."

Desirée
Vlissingse_Bedrijven_Club_VBC_nieuwe_partner_Dockwize

Vlissingse Bedrijven Club (VBC)

"De Vlissingse Bedrijven Club (VBC) is de plek waar de slogan centraal staat “voor elkaar – met elkaar”. Munt aan Zee is een unieke actie om als ondernemer andere lokale ondernemers, horeca en cultuurinstellingen in Vlissingen te ondersteunen en daardoor een bijdrage te leveren aan het leefklimaat van onze stad. Met de actie ‘Munt aan Zee’ meent de VBC daarom een perfecte manier te hebben gevonden om haar leden te bedanken voor hun betrokkenheid en inbreng. "

Jéan
driessen-partners

Driessen & Partners

"De munten vormen voor ons een ideaal geschenk voor onze relaties in Vlissingen. Zij kunnen de munten vrij besteden in de deelnemende restaurants, winkels, beautysalons en dagattracties zodat het echt een geslaagd cadeau is!"

Christiaan