Bestellen

Maak het verschil en verras je collega’s, vrijwilligers of relaties met een uniek keuze cadeau dat zij zelf naar eigen wens besteden. Munt aan Zee is een geldig betaalmiddel bij lokale ondernemers in de gemeente Vlissingen.

Eén ding is zeker: dit cadeau wordt door iedereen goed ontvangen. De munten worden geleverd in een mooie geschenkdoos, klaar om cadeau te geven.

Munt aan Zee bestellen

Voor consumenten

Voor bedrijven

Waarom Munt aan Zee?

Vlissingen

Laat anderen genieten van de mooiste stad aan zee

Verzilverpunten

Meer dan 50 winkels, horeca en activiteiten

Vrije keuze

Ontvangers van dit cadeau kiezen zelf wat ze ermee kopen

Saldo

Bepaal de waarde van het cadeau: aantal munten x 5 euro

Koop Lokaal 

Je steunt ondernemers in Vlissingen

Geldigheid

De munten zijn bij uitgifte ten minste 2 jaar geldig

Bestel munt aan zee

Voor consumenten

Voor bedrijven

Orionis doet mee met Munt aan Zee

Orionis Walcheren

"Voor de medewerkers is het leuk dat zij met de munten, die ze als kerstgeschenk krijgen, iets naar eigen keuze kunnen kopen in Vlissingen. Door het groot aantal ondernemers die inmiddels meedoet aan de muntenactie is er altijd wel een passend geschenk te vinden. Daarnaast horen we niet alleen positieve geluiden van de medewerkers maar ook de lokale ondernemers zijn blij met deze extra support."
Desirée
driessen-partners

Driessen & Partners

Middelburg
"De munten vormen voor ons een ideaal geschenk voor onze relaties in Vlissingen. Zij kunnen de munten vrij besteden in de deelnemende restaurants, winkels, beautysalons en dagattracties zodat het echt een geslaagd cadeau is!"
Christiaan
vlissingse-bedrijven-club2

VBC

Vlissingse Bedrijven Club
"De Vlissingse Bedrijven Club (VBC) is de plek waar de slogan centraal staat “voor elkaar – met elkaar”. ’Munt aan Zee’ is een unieke actie om als ondernemer andere lokale ondernemers, horeca en cultuurinstellingen in Vlissingen te ondersteunen en daardoor een bijdrage te leveren aan het leefklimaat van onze stad. Met de actie ‘Munt aan Zee’ meent de VBC daarom een perfecte manier te hebben gevonden om haar leden te bedanken voor hun betrokkenheid en inbreng. "
Jéan